életünk napjai :')

sok dráma. sok fiu. sok csaj. sok kajak és sok kaja ;)

Friss topikok

  • szandikaa.: bencus, hát reméljük is h eljössz:DD puszi, vivi (2009.10.26. 20:41) beteg
  • robiwolf: Mindegy, csináljátok, nem érdekel... (2009.07.25. 18:13) tegnap és ma..
  • annaa_fruu: Hát egyáltalán nem... azért mert ugyan az volt a háttér... az volt a legjobb.. bocsmár... na jól v... (2009.07.22. 20:04) DÉLelőtt.
  • annaa_fruu: Irjál már vmit a du.-ról;) De sietősen:'D (2009.07.21. 20:32) reggel.

zajlik az élet:)))

2009.10.05. 15:53 | vivikee | Szólj hozzá!

halihóó:DD

gondoltam irok már egy kicsit mert olyan rég jártam itt. az elmúlt pár nap nagyon jól zajlott. a suliban minden rendben, bár petrával mindig nagyon készek vagyunk, de ez már csak ilyen ha a 9.esek ennyira aranyosak88 az edzések szarok..unalmasak de a csapatban vannak jófejek szerencsére:D pl máté, dávid és ádámka, velük azért jobb az edzés is:D a hétvége most is jó volt. szombaton városba voltunk petrával meg dorinával. pontosabban a gangbe. az nem volt túl jó egy kis nézeteltérés miatt, de végül jól sült el a dolog:DŁŁ aztán megérkeztek a váci kajakosok krémje is:D marci bence és bandi:) velük elmentünk bázisba ahol egész jó kis buli volt:D másnap korán felkeltett áron mert hívott h menjek korábban a ruhapróbára:S nagyon kis csini ruhákat csinált ugyhogy reméllem október 29-én sokan eljönnek a borostyánba (18:00) a divatbemutatóra ahol én is modell leszek:D szal szeretettel várunk mindenkitŁ

csumpa:))ŁŁ



A bejegyzés trackback címe:

https://vivikeeundszandikaa.blog.hu/api/trackback/id/tr391429296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása