életünk napjai :')

sok dráma. sok fiu. sok csaj. sok kajak és sok kaja ;)

Friss topikok

  • szandikaa.: bencus, hát reméljük is h eljössz:DD puszi, vivi (2009.10.26. 20:41) beteg
  • robiwolf: Mindegy, csináljátok, nem érdekel... (2009.07.25. 18:13) tegnap és ma..
  • annaa_fruu: Hát egyáltalán nem... azért mert ugyan az volt a háttér... az volt a legjobb.. bocsmár... na jól v... (2009.07.22. 20:04) DÉLelőtt.
  • annaa_fruu: Irjál már vmit a du.-ról;) De sietősen:'D (2009.07.21. 20:32) reggel.

váci lettem

2010.02.12. 20:47 | vivikee | Szólj hozzá!

üdv mindenkinek.

ez már a 4. hete h a váci hajó tagja vagyok. eddig minden okés és szeretek oda edzésre járni. a csapat nagyon jó, mindenkit nagyon szeretek persze vannak kivételek:) az edzések fárasztóak és sokkal másabbak mint amit szolnokon megszokhattam, viszon ezek jobban tetszenek és a kajakhoz is kellenek nem ugy mint a szolnoki edzések:D na jó most ebben a bejegyzésben nem szidom a szolnokiakat mert azt már egyszer kétszer megtettem és eleve mindenki tudja h mi a véleményem erről az egyesületről. ma úszóedzés volt, ami nagyon jól ment és ennek nagyon örültem. apa is ott volt, megnézett és le is videozott minket. jó sokat úszunk mármint a szolnokiakhoz képest amit egy cseppet sem bánok. juhuuu két hét múlva megyünk horvátba és Lalával leszek egy szobába:) vele nagyon jó edzeni, nagyon jól megértjük egymást és sokat segit:) 

a suli szintén nagyon jó, sokat kell tanulni viszont nem pofára megy az osztályzás, ezért megéri tanulni.

jövőhéten aaron divatbemutató lesz, a pontos időpont: febr.20 18:00. jegyek az aba-novákba kaphatóak.

puszilok mindenkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://vivikeeundszandikaa.blog.hu/api/trackback/id/tr281753240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása